Konstlotteriet 2015 avgjort

Nu har vi haft Bergakonstförenings årliga utlottning av konstverk. Medlemmarna samlades runt en festlig måltid och lätt tända några tomtebloss. Vinnare av grafiska blad i Bergakonstförening blev Lina Fridblom och Jeanette Berglund, stort grattis! Lotta Sjöborg vann några stickade äggmössor av Gittan Sundin, Angela Plambeck vann en konstbok av Ingrid Roth och Franciska von Koch vann en keramiksäl av Nunna Ekdahl… Grattis allihop!

Annons

Ett svar till “Konstlotteriet 2015 avgjort”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: