WordPress.com presenterar

Bergagalleriet

2015 i bloggande

Gott Nytt År önskar WordPress.com!

I I

Om fyrverkerierna

Varje raket representerar ett inlägg som publicerats på denna blogg under 2015. Och eftersom vi gillar att dela gjorde vi fyrverkerierna tillgängliga som ett jQuery-tillägg på Github.

Vissa webbläsare är bättre lämpade för den här typen av animationer. I våra tester fungerade Safari och Chrome bäst. Din genomsnittliga poäng är okänd (information).

Vi gjorde vackra, animerade fyrverkerier för att fira ditt bloggande! Tyvärr saknar den här webbläsaren möjlighet. Vi gjorde ett bildspel som ersättning, men vi hoppas att du kommer tillbaka till den här sidan med en HTML5-webbläsare. I våra tester fungerade Safari eller Chrome bäst.

För att sparka igång det nya året skulle vi vilja dela uppgifter med dig om Bergagalleriets aktivitet under 2015. Du kan börja rulla!

Krispiga siffror

En spårvagn i San Francisco rymmer 60 personer. Den här bloggen besöktes cirka 800 gånger under 2015. Om den hade varit en spårvagn, skulle det behövas cirka 13 resor för att lika många personer skulle komma med.

Det laddades upp 52 bilder, vilket tog upp totalt 19 MB utrymme. Det är cirka 4 bilder per månad.

Dagen med mest trafik detta är var 6 maj med 22 visningar. Det mest populära inlägget den dagen var Kerstin Bränngård på Bergagalleriet 11 september - 14 oktober 2015.

Publiceringsmönster

Under 2015 var det 15 nya inlägg, inte dåligt för att vara första året!

Bästa dag

Med totalt 6 inlägg

Hur hittade du den här bloggen?

Webbplatserna i topp vad gäller hänvisningar under 2015 var:

 1. facebook.com
 2. konstforeningar.se
 3. temabo.se
 4. 01-ssl.midpoint.se
 5. ssl.smarthost.se

Varifrån kom de?

Det är 9 länder totalt!
Länder i topp: Sverige, USA och .Italien

Vilka var de?

Det mest diskuterade inlägget 2015 var Gott nytt kreativt år!

Det här var den mest aktiva kommentatorn på denna blogg:

 • 1 Olof Ryderberg 2 kommentarer

Vi ses 2016

Tack för att du flög med WordPress.com under 2015. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen under 2016! Gott Nytt År!

WordPress.com

Bergagalleriet

… men vänta, det finns mer!

Tack för att du tar dig en titt på denna årsberättelse. Om du vill kan du starta din egen WordPress.com blogg under 2016!

 1. 1 Gratis

  Det är gratis att starta en WordPress.com blogg, så om du har recept, kattfoton eller djupa tankar att dela med dig av finns det ingen anledning att inte försöka blogga.

 2. 2 Överraskningar

  Vi kommer skapa ett läckert magasin med innehåll från varje WordPress.com-blogg du följer. Det är ett jättebra sätt att få en överblick.

 3. 3 Interaktivera

  Du kan kommentera, gilla och reblogga bra inlägg som du hittar på WordPress.com. Det är också ett fantastiskt sätt att starta en egen community och hitta likasinnade bloggare.

Besök WordPress.com nu!