Sommarsalong 2016

Nu pågår sommarsalongen för fullt på Bergagalleriet. Boende och personal har bidragit med verk som anknyter till Afrika på olika sätt. En karta över hela den afrikanska kontinenten sitter uppe där man kan  markera med en röd prick var man varit. Det är en spännande utställning med masker, målningar, skulpturer, dockor, smycken, bildspel från safari och vackra tyger. Utställningen pågår fram till 10 augusti, öppet vardagar kl 11.00 – 16.00. Björnstigen 137 i Bergshamra. Restaurangen serverar lunch och fika fram till kl 14.00. Varmt välkommen!Vernissage Afrika-16

På vernissaget hade vi två musiker som spelade västafrikanska trummrytmer för oss. Det svängde ordentligt! Nedan till vänster ser vi Dagny Rafting (101) som målat en hel serie med Afrikabilder till utställningen. Det Omo-folket som klär sig i blommor som hon har målat. Till höger nedan ser vi entrén till Galleriet och nedan en boende som prövar en av de masker som gjorts under hösten 2015.

.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: