Rut Brangmo

8 oktober – 21 november

Det går att känna naturens närhet i Rut Brangmos målningar, men det finns även en sinnesstämning, en närvaro i målningarna, ibland lyckligt romantisk och ibland vaksamt, oroande. Varje målning har sin egen historia.
Så här beskriver Brangmo sin arbetsprocess -”Mycket tid går åt till att söka motiv – känslan avgör helt om jag stannar till. Återkommer ofta till samma plats. Gör skisser, noterar färger och klockslag, lägger i stora drag oljefärg på duken.”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: