Konstförening

Konst och kultur bidrar till en
meningsfull äldreomsorg på Berga omvårdnadsboende. Att som anställd på Berga delta i en konstförening är inte bara givande och roligt, det för oss också närmare syftet med just vårt boende, nämligen konst och hantverk. På Berga omvårdnadsboende där Bergagalleriet är har vi därför en arbetsplatskonstförening. Den är till för alla som arbetar på Berga och i viss mån även för boende.

Kiss my Sass, inramad litografi av Lisa Rinnevuo, värt 1000kr lottas ut hösten 2015 En konstförening är en ideell förening med ändamål att väcka, underhålla och bredda intresset för och kunskapen om konst. En arbetsplatskonstförening är öppen för alla på en arbetsplats. En aktiv förening kan ordna studiebesök, kurser och resor i mån om tid och resurser.

Till vänster ser du Lisa Rinneuvos litografi, ”Kiss my sass” en av vinsterna i Bergagalleriets konstförenings lotteri hösten 2015.

Bli medlem och var med i lotteriet!

Som medlem i Bergakonstförening deltar man alltid i utlottning av konstverk som köps in under året för medlemsavgifterna.

Vill di bli medlem?
Betala 200 kr och ta del av lotteriet. – Bankgiro nr 248 – 3303
OBS: glöm inte att skriva namn och Bergagalleriets konstförening på inbetalningen samt skicka en mejl till bergagalleriet@temabo.se

Titta gärna in på vår Facebooksida, klicka här: Bergagalleriet på Facebook

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s